Artikkelit

Hampaiden valkaisun jälkeen

Hampaiden valkaisun jälkeen on ensiarvoisen tärkeää noudattaa seuraavia ohjeita, jotta vaalentuneet hampaat eivät värjäydy mistään ruoka-aineesta ja/tai tupakkatuotteesta: 2 tuntia valkaisun jälkeen tulisi olla syömättä ja juomatta (veden nauttiminen on sallittua!) Seuraavat 48 tuntia: Ei tupakkaa, eikä nuuskaa Ei happamia tai värjääviä ruoka-aineita (kahvi, tee, vahva kaakao, colajuomat, punaviinit, tummat mehut, salmiakki, lakritsa, suklaa, soijakastike, punajuuri, ketsuppi, mustikka, mausteiset ruuat, viinimarjat, sitrushedelmät jne.) Seuraavan kahden viikon aikana: Vältä värjääviä suuvesiä Tarkkaile värjäävien aineiden käyttöä ja huuhtele suuta vedellä värjäävien tuotteiden…

Lue koko artikkeli ›

Tulossa hampaiden valkaisuun?

Jotta hampaiden valkaisun lopputulos olisi paras mahdollinen, on hyvä käydä puhdistuttamassa hampaat suuhygienistillä korkeintaan kuukausi ennen valkaisua. Hampaiden mekaaninen puhdistaminen hammaskivestä ja pinnallisesta liasta sekä värjäymistä ennen valkaisua takaa kemiallisen valkaisun paremman onnistumisen.

Teetäthän hampaiden valkaisun aina hammashoidon ammattilaisella. Suuhygienisti valkaisee hampaasi tehokkailla aineilla turvallisesti, vastuullisesti ja laadukkaasti.

 

Lue lisää hampaiden valkaisusta ›

Lue koko artikkeli ›

Kela-korvaus suuhygienistin palveluista

Tiesithän, että suuhygienistin palveluista on mahdollista saada yksityishammaslääkärin lähetteellä Kela-korvausta. Hoitolastamme saat lähetteellä myös suorakorvauksen heti käynnin yhteydessä. Tarkastuksen perusteella lähetteen voi kirjoittaa yksityishammaslääkäri. Lähete on voimassa kaksi vuotta allekirjoituspäivämäärästä. Hammaslääkäri määrittelee käyntien määrän, joka voi olla maksimissaan 15 kertaa. Lähete ei kuitenkaan ole edellytys hoitoon tulemiseksi. Kysy lisää asiasta SmileSpasta tai yksityishammaslääkäriltäsi.

Lue koko artikkeli ›